Månedsarkiv: januar 2014

Førstehåndsindtryk af LG G Flex

Share Button

Tydeligt at den buer

I dag var den store dag. Jeg var som nævnt i mit seneste indlæg inviteret til presselancering af LG G Flex – den buede og selvhelende mobil.

Stort opbud

Arrangementet foregik som med lanceringen af Nexus 5 hos Hill+Knowlton i København. Men hvor Nexus 5 arrangementet var et “lille sluttet selskab” på 12-15 personer (+ værter), var der denne gang omkring 30 af de inviterede, der dukkede op. Måske en indikation af, at produktet denne gang skiller sig lidt mere ud fra “mainstream-mobilerne”, end det var tilfældet med Nexus 5.

Udover værterne fra Hill+Knowlton var 4 LG-medarbejdere mødt op for at tage imod og svare på spørgsmål.

Og så var der heldigvis både sandwiches og flødeboller – sidstnævnte de gode fra Summerbird… 😀
Læs videre Førstehåndsindtryk af LG G Flex

Share Button

Invitation til presselancering af LG G Flex

Share Button

LG G Flex - pressefoto

Tiden nærmer sig med hastige skridt endnu en presselancering af et LG produkt.

Denne gang er jeg som LG-ambassadør blevet inviteret til presselancering på den “nye” LG G Flex. “Nye” kommer i anførselstegn, da det efterhånden er nogle måneder siden, G Flex første gang officielt blev præsenteret for offentligheden – faktisk skal vi helt tilbage til den 27. oktober 2013.

I Danmark er den dog stadig en nyhed og er ikke på markedet endnu.

“Vingummi-smartphone”

Hvis du ikke allerede har hørt om G Flex, kan det, der gør den helt speciel, opsummeres i to ord: “Bøjelig” og “Selvhelende”.

Læs videre Invitation til presselancering af LG G Flex

Share Button

Sådan lægger du Cyanogenmod på LG G2

Share Button

CyanogenMod10-2

En af de mest populære “custom roms” til efterhånden ret mange Android-enheder, hedder CyanogenMod.

CyanogenMod kan i skrivende stund fås til ikke færre end 244 forskellige Android-enheder – såvel smartphones som tablets. Og det er kun de officielt supporterede – derudover er der en lang række enheder, hvortil andre udviklere har lavet en uofficiel udgave af CyanogenMod – ofte med deres egne små tilpasninger.

Men hvad er CyanogenMod for en fisk? Og hvorfor skulle du dog “ødelægge” en fuldt fungerende mobiltelefon for at lægge et styresystem på, som en eller anden nørd har brygget i en kælder?

Læs videre Sådan lægger du Cyanogenmod på LG G2

Share Button