Ambassadørfruen om LG G3

Share Button

Trine_ambassadoerfruen

Jeg har hintet det et par gange. Den ellers fine LG G3 har i lang tid ikke været i mine hænder.

Efter nogle uger med test af G3, blev jeg enig med mig selv om, at jeg stadig foretrak Nexus 5.

Derfor gik G3 videre til min hustru, Trine – som i øvrigt i det daglige bedes tituleret “ambassadørfruen”… 😉

Så hvad er mere naturligt end at stille ambassadørfruen et par velvalgte spørgsmål om G3, så vi kan høre, hvad hun synes om den?

Interviewrunden

Hvilke smartphones har du tidligere haft?

“HTC Hero, HTC Desire, HTC One X, LG G2 og nu LG G3 – alle sammen “arvestykker” fra min mand, ambassadøren… ;-)”

Hvad er dit indtryk af G3?

[Herunder bl.a.: Størrelse, hastighed, design osv.]

“Størrelsen på telefonen er fin, dog lidt stor men det vænnede jeg mig hurtigt til. Det eneste er at den er svær at sms’e på med en hånd, netop på grund af størrelsen.

Det er til gengæld dejligt, at skærmen er så stor. Det virker nemt at gå på internettet. Siderne kan overskues uden at der skal scrolles for meget.

Den har et fint design, men jeg har heller ikke de store krav.

Hastigheden har jeg heller ikke noget at udsætte på, men jeg bruger den også kun til mails, kalender, gå på nettet og som telefon…selvfølgelig. Den er hurtig til at skifte mellem programmer, og har kun oplevet 2 gange at den har genstartet uopfordret.”

Hvordan er G3 i forhold til dine tidligere smartphones?

“Den er lækker og jeg er rigtig glad for den. Den driller ikke med lige pludselig at genstarte, som tidligere har været et problem for mine gamle telefoner. Den tager super fine billeder, så gode så vi ligefrem har fremkaldt billeder, netop taget med denne telefon.”

Hvad synes du om LG’s egne apps?

[LG’s egne apps er: Beskeder (SMS), Cell Broadcast, Diktafon, E-mail, Fil manager, FM-radio, Galleri, Internet (browser), Kalender, Kamera, Kontakter, Lommeregner, Musik, Opdateringscenter, QuickMemo+, Telefon, Ur og Vejr]

“Af listen ovenover bruger jeg kun beskeder, e-mail, kamera, kontakter, lommeregner og telefon-funktionen. Resten af programmerne jeg anvender, har jeg hentet fra Google play.

De LG-programmer jeg bruger, fungerer fint efter hensigten.”

Hvor meget bruger du G3’s specielle funktioner?

[Disse er (bl.a.): Smart-skærm (skærm tændt så længe du kigger på den), Knock Code (skærmlås), Smart Cleaning (rydder op i data/apps på mobilen), Dobbeltvindue (se 2 apps side om side), Gæste-tilstand, LG-tastatur, LG Backup, Genvejstaster (brug af skru op/ned til at starte programmer direkte), Smart Bulletin (ekstra skærm med info), Smart Tips (hjælp til brug af mobilen) og LG Health (skridttæller mm.)]

“Jeg bruger slet ikke nogen af dem.”

Hvordan er QuickCircle-coveret i daglig brug?

“Omslaget er meget fint. Skønt at der er riller så telefonen ikke så let glider ud af lommen.

Lækkert med den lysende runde ring, når man lukker låget.

Og så er det også dejlig praktisk, at man kan lave opkald med låget lukket. Den viser historikken, som man kan bladre ned i og vælge telefonnummer.

Super at man kan besvare opkald med låget lukket, men jeg har nogen gange svært ved at besvare opkaldet, da den ikke registrerer min berøring på skærmen. Ofte lukker jeg låget op, når jeg afslutter et opkald, for at være sikker på at jeg har “lagt røret på”.”

Ville du ikke hellere bare have en iPhone?

“Næhhhh jeg er såmænd meget fint tilfreds med min telefon. Min arbejdstelefon som er en Iphone 4S, synes jeg er irriterende, og ikke særlig fiks at bruge. Den virker tung og klodset, og min G3 er smart og meget let anvendelig (når min kære mand hjælper med opsætningen).”

Afrunding

Så er jeg (Christian) tilbage.

Jeg vil gerne understrege, at ovenstående interview-svar er skrevet med ambassadørfruens egne ord. Jeg har kun været inde over teksten, der hvor det kunne være med til at tydeliggøre svaret. Og så var det i øvrigt mest mig, der kunne huske hendes tidligere mobiler… ;o)

Som det fremgår, er ambassadørfruens overordnet set glad for sin G3.

Der er naturligvis nogle ting, som kan gøres bedre, men det gør sig  jo gældende for alle mobiler.

Af de “specielle LG-funktioner”, som G3 har, er det reelt kun QuickCircle-coveret og de tilhørende funktioner, som ambassadørfruen bruger nu. Alle andre ting er løbende blevet slået fra, da de har været mere irriterende end nyttige.

Jeg håber, at du synes om denne lidt anderledes vinkel på LG G3? Har du kommentarer, spørgsmål (til mig eller ambassadørfruen) eller andre synsvinkler på G3, er du velkommen til skrive en kommentar nedenfor.

Tak til min hustru – ambassadørfruen – for hendes tålmodighed og hjælp til at dette indlæg kunne blive en realitet.

Share Button