Kommer Moto X til Danmark? Og er det for sent?

Share Button

Motorola Moto X forfra og bagfra

Du husker måske stadig Motorolas Moto X, der blev præsenteret for offentligheden den 1. august i år og kom på markedet i USA kort tid efter. I teknologi-verdenen er det jo læææænge siden.

Ikke til Europa

Dengang hed det sig, at Moto X ikke ville komme til det europæiske marked.

En beslutning jeg ikke just bifaldt, da jeg på forhånd havde udset Moto X som min næste smartphone. Men sådan skulle det altså ikke være.

Til Europa alligevel?

I en artikel publiceret den 15. november skriver AndroidAuthority.com, at Moto X nu muligvis kommer til Europa alligevel.

Marcus Frost fra Motorola EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) udtaler:

Modtagelsen af Moto X har været fantastisk og vi undersøger kontinuerligt mulighederne i EMEA-regionen, så hold øje med dette område.

For sent ude?

Efter min mening er Motorola alt for sent ude.

Da Moto X blev præsenteret, brød den ikke ligefrem grænserne for hvad der er muligt i en moderne smartphone. I hvert fald ikke på specifikationer.

Og dens største “gimmick” – at den kan aktiveres fra dvale med tale – er ikke så anvendeligt herhjemme, før Google får implementeret dansk talegenkendelse.

Så jeg spår (desværre) ikke Moto X den store succes i Danmark, hvis den skulle komme på markedet – heller ikke selvom de skulle nå det til julehandlen, hvad der nok også er tvivlsomt.

Kom frit frem, Motorola!

Når du læser dette indlæg tænker du måske, at det er skrevet af en LG-ambassadør, der holder hånden over sin “leverandør” af gratis telefoner.

Men der vil jeg understrege, at intet er længere fra sandheden!

Jeg håber virkelig, at Motorola for alvor forsøger sig på det europæiske marked igen. De har nemlig nogle rigtigt lækre Android-smartphones, som helt sikkert kan gøre sig gældende i konkurrencen med LG, Sony, HTC og Samsung (m.fl.).

Er du uenig med mig, så giv den endelig gas i kommentarerne! 😉

Share Button