Presselancering af Nexus 5 – del 1

Share Button

cam00228Så oprandt dagen, hvor jeg skulle lægge mine “klamme hænder” på den nye Nexus 5 fra samarbejdet mellem LG og Google!

Jeg havde som nævnt i et tidligere indlæg taget en fridag fra mit arbejde for at kunne være med til den danske lancering. Så efter en tur i bil, S-tog, Metro og på fødder, ankom jeg fuld af forventning til Hill+Knowlton i Bredgade i hjertet af København.

LG’s repræsentanter bød velkommen og da de fleste var dukket op, gik Morten Aagaard fra LG i gang med præsentationen af Nexus 5.

Jeg var i øvrigt i selskab med “den samlede” danske gadget-presse med bl.a. Nikolaj Sonne fra DR’s So Ein Ding, John G. Pedersen fra Mobilsiden, David Guldager fra TV2 Beep og Anders Høeg Nissen fra DR’s Harddisken. Jeg kender garanteret også navnene på de fleste af de andre, men ikke lige ansigterne… 😉

Efter information fra Morten Aagaard og rig lejlighed til at stille spørgsmål, var der frokost og derefter var forestillingen slut.

Men hov – mangler der ikke noget her?

Jo – da. Men det er jo derfor der står “del 1” i overskriften af dette indlæg. Mit indtryk af Nexus 5 følger i “del 2″… 😉 Det kræver lidt mere end en togtur!

Share Button