Bloggen genopstår: Sensommerens og efterårets indlæg

Share Button

LG G Watch Pressefoto

Jeps – jeg ved det godt. Undskyld! 😉

Denne blog har ligger stille i næsten 2 måneder. Men det har altså også været sommer – og dermed har bl.a. min sommerferie ligget i vejen. En sommerferie, som startede “helt fantastisk” med, at min skulder gik af led under en gang klatring.

Ikke den fedeste start på sommeren i øvrigt!

But what’s to come?

LG-ambassadørprogrammet er heldigvis alt andet end dødt. Så der er masser at tage fat på.

LG G Watch

I morgen skulle pakkeposten gerne komme med et LG G Watch, som er LG’s første ur med Android Wear. Det har jeg planer om at skrive i hvert fald et par indlæg om.

Quick Circle Cover til G3

I pakken med G Watch er også et Quick Circle Cover til LG G3, som jeg tænker at dedikere et indlæg til. Det er i øvrigt min hustru – “ambassadørfruen” – som bruger G3 lige nu, da jeg er gået tilbage til Nexus 5.

Trådløs oplader og bluetooth headset

Tidligere har LG været så flinke at give mig en trådløs oplader samt et bluetooth headset, som også har sin plads i et indlæg fra min hånd.

Mere om LG G3

Jeg synes også, at der stadig er kød til skriverier om G3, selvom den nu som nævnt oftest er i ambassadørfruens hænder.

Hun er blevet advaret om, at jeg kommer til at bede om hendes mening – enten mundtligt eller på skrift, så jeg kan forfatte et indlæg om, hvad hun synes om G3.

“Fri fantasi…”

Udover de mere hardware-specifikke indlæg, barsler jeg også med tanker om at skrive nogle indlæg, som mere omhandler Android generelt.

Disse indlæg tænker jeg vil have forskellige vinkler, som jeg endnu ikke er klar til at afsløre. (Læs: Jeg aner det ikke endnu!)

Hold øje!

Så kig med på bloggen henover de næste måneder, hvor “genopstandelsen” gerne skulle blive en realitet. Vi ses! 🙂

Share Button