Månedsarkiv: maj 2014

LG G3 præsenteret – indtryk fra bag skærmen

Share Button

LG G3 præsenteret

Klokken 19:00 i aften fik familien besked på at forputte sig til soveværelset, så jeg kunne nyde live-streamingen af LG G3-præsentationen fra London.

Som LG-ambassadør er det jo ekstra spændende, når det er LG, der kommer med en ny smartphone – for der er jo udsigt til, at jeg selv får den i hænderne indenfor kort tid. Nærmere bestemt på tirsdag, hvor jeg er inviteret til nordisk presselancering i Stockholm.

London-præsentationen startede lidt fladt efter min mening. Det eneste ord, den smilende koreaner kunne sige igen og igen var “Simplicity”. Det blev sgu en smule trættende.

Men da han forlod scenen til fordel for et par briter, kom der endelig lidt mere skub i tingene. De begyndte at blive lidt mere konkrete – og det er jo ikke så dårligt… 😉

Læs videre LG G3 præsenteret – indtryk fra bag skærmen

Share Button

LG G3: Hvad vi tror vi ved – og hvad vi ikke ved

Share Button

LG G3

Så er det lige oppe over. LG G3 er på trapperne.

Det er ikke nogen hemmelighed mere – det har det faktisk ikke været længe. Det er jo desværre standarden nu om stunder. Der er så mange huller i teknologi-firmaerne, at intet er overladt til tilfældighederne, når produkter bliver præsenteret.

Eller rettere – næsten intet er overladt til tilfældighederne. Så i dette indlæg vil jeg kigge lidt mere på det, der endnu kun er gisninger.

Læs videre LG G3: Hvad vi tror vi ved – og hvad vi ikke ved

Share Button