LG G4 med brun læderjakke

Share Button

LGG4_Brown_leather_4

For et par uger siden fik jeg tilsendt den lovede brune bagside til min LG G4.

Og hvordan ser det så ud? Og hvad er omgivelsernes reaktion?

Tjah…læs med herunder for at finde ud af det.

Omgivelsernes reaktion

Lad os bare indrømme det – mange af os kan godt lide at skille os bare en smule ud fra mængden. Og en mobil med brun læderbagside skiller sig i hvert fald ud.

Når det er sagt, er det nu ret begrænset, hvad jeg har fået af spontane kommentarer på læderjakken.

“Er den ikke lidt fimset?”

Mest irriterende (som sædvanligt…) var ambassadørfruen, hvis første kommentar var: “Er den ikke lidt fimset?”. Og det var jo lige præcis det, jeg havde behov for at høre, da jeg glædestrålende pakkede coveret ud… 😉

De fleste andre, der har set den, synes det ser ret godt ud. Men som sagt er det ikke blevet til de vilde jubelråb fra befolkningen i dette land.

Udseende

Én af mine kæpheste på dette område er naturligvis kvaliteten. Og her må jeg sige, at jeg er godt tilfreds.

Udover at hjørnerne har fået lidt tæsk (ned i lommen og op igen), ser læderet stadig rigtigt fint ud. Dog må det siges, at det brune læder er noget mere følsomt overfor fedtpletter end det sorte læder, som jeg kørte med indtil jeg tog den brune bagside i brug.

LGG4_Brown_leather_3

Men opfattelsen af, at det er læder, vi har med at gøre, er noget mere tydelig i den brune version. Der kan den sorte læderbagside godt ligne en god efterligning i plastic – som fx min korte flirt med et cover fra dbrand.

I hånden føles telefonen rigtigt eksklusiv – og syningen ned langs midten giver (pege)fingeren et naturligt sted at hvile, når den ikke skal trykke på knapper. Syningen giver også lidt ekstra “hold” på telefonen, der dog stadig ikke ligger lige så sikkert i hånden som en (sort) Nexus 5.

“Vippe, vippe, vippe…”

At syningen så gør telefonen nærmest umulig at betjene, når den ligger på et bord, prøver jeg stadig at vænne mig til. Det er ikke så snedigt, at midten af telefonen er det højeste punkt – vippe, vippe, vippe… 🙁

Afrunding

Kort fortalt er den brune læderbagside til LG G4 et udmærket bekendtskab.

Den har (naturligvis) samme uheldige vippe-funktion, som den sorte læderbagside har. Kvalitetsfornemmelsen af den brune læderbagside er dog en smule bedre end den sorte.

Og så må du gøre op med din mandighed, om du kan tåle at have en “fimset”, brun lædertelefon… 😉

Jeg slutter af med et par ekstra billeder til samlingen:

LGG4_Brown_leather_2

LGG4_Brown_leather_1

Share Button