LG G3 hands on – billeder og videoklip

Share Button

LG G3 uden bagbeklædningSom lovet i mit foregående indlæg – og lidt forsinket i forhold til planen – hermed en gennemgang af (præsentationen af) LG G3 i ord, billeder og videoklip.

Selvom præsentationen af LG G3 i Stockholm ikke bød på nogen som helst overraskelser, var det naturligvis rart med en gang “håndspålæggelse”.

Dem der kender mig ved, at jeg jo nemt kan skrive “1.000 ord” yderligere om LG G3 – så i dette indlæg vil jeg lade billederne tale (lidt mere) for sig selv… 😉

Alle billeder og videoklip er i øvrigt foreviget med min (LG) Nexus 5.


Design på G3

Mine billeder af G3 fra alskens vinkler og i sammenligning med både G Flex og G2.

Jeg beklager på forhånd billedkvaliteten på de to sammenligninger. Det skulle dog være muligt at danne sig et indtryk af størrelsen på G3 i forhold til de to andre.

Tilbehør til G3

Til G3 får du mulighed for at købe dig fattig i forskellige covers og andet tilbehør.

Nogle af dem erstatter den originale bagbeklædning på G3 – andre gør ikke.

Mere om G3

Lidt om autofokus, tommelfinger-rækkevidde, notifikationsområdet m.m.

Og lidt flere billeder fra presseeventet

Udover et par stemningsbilleder er der et enkelt billede af et par danske ambassadør-nørder i aktion – og det er naturligvis kærligt ment! 😀

Videoklip

Hvis et billede siger 1.000 ord, må et videoklip vel kunne sige et par millioner af dem?

Jeg havde heldigvis nærværelse nok til at få video-dokumenteret et par interessante ting ved LG G3.

Der er tale om korte klip på mellem 9 og 44 sekunder, så du kan roligt klikke på dem… 😉

“Power on-respons”

Jeg er typen, der gerne vil have, at min mobil vågner i præcis det millisekund, jeg trykker på power-knappen. Og hvorfor skulle den ikke det – der er jo efterhånden en supercomputer gemt i den lille fætter.

Ret ofte har jeg dog været skuffet. Men G3 er heldigvis på niveau med Nexus 5, som er én af de hurtigste på det område. Se selv i videoklippet (9 sekunder):

KnockOn-demonstration

Den famøse “KnockOn” som blev introduceret med LG G2 har jeg ikke haft så stor succes med – den har ganske enkelt været for ustabil.

Men med G3 i hænderne kunne jeg faktisk ikke få den til at fejle – se selv på videoklippet (14 sekunder):

Knock Code-demonstration

Ifølge LG er Knock Code den sikreste metode til at låse sin mobiltelefon. Det vil dog naturligvis afhænge af, hvor mange “knocks” der er i koden.

Men i min hands on med G3 fungerede det i hvert fald fejlfrit – se selv i videoklippet (22 sekunder):

Bemærk i øvrigt at lysdioden øverst til venstre lyser rødt, når der “bankes forkert på”.

QuickCircle-demonstration

Det firkantede vindue fra LG G2’s QuickWindow-cover er nu blevet så rundt i hjørnerne, at det kaldes en cirkel – og dermed har coveret fået navnet QuickCircle.

Funktionaliteten er blevet tilsvarende rundet af, så det byder på langt flere muligheder. Og LG vil endda frigive et SDK (Software Development Kit) så andre også kan tilpasse deres apps til det.

Men hvordan ser det ud og hvordan virker det? Tjek videoklippet (44 sekunder):

“Rigtig” test af G3?

Så snart jeg får mit eget eksemplar af LG G3 i hånden, begynder den egentlige test af mobilen.

Da der nu er gået en uge siden presseeventet i Stockholm, håber jeg, at der ikke går mere end 1 eller max 2 uger til jeg har mit eksemplar af G3. Vi ambassadører skulle jo gerne få den lidt inden den kommer i butikkerne, hvis LG (og de mange potentielle købere) skal have maksimalt udbytte af det arbejde, vi laver.

Efter den seneste information fra LG skulle jeg få den sorte udgave med 2 GB ram og 16 GB hukommelse. Jeg ville naturligvis helst have testet “den store” med 3/32 GB, men jeg må jo “nøjes”…

Far er ikke sur – far er skuffet… 😉

Spøg til side. Jeg er selvfølgelig rigtigt glad for at få en lækker ny G3, men det ville have været naturligt, at LG-ambassadørerne havde fået topmodellen, så det var “toppen af poppen”, der blev smidt igennem alle de mange underlige prøvelser, som vi kan finde på.

Det er heldigvis også LG Nordics holdning til det, men det er også “det muliges kunst” – og LG Nordic er i det store LG-billede åbenbart ikke større end at de kan ligge ned… 😉

Så snart jeg har en ETA på G3, kommer der nyt her på bloggen!

Share Button